About me

I am a book addict. I cannot even deny it and I want no cure. Cultivating love and passion for reading

18 aprilie 2012

Recenzie "Caressed by Ice" de Nalini Singh

 Dupa cum v-am promis revin cu recenzia cartii 
“Caressed by Ice” oferita cu multa amabilitate de  libraria online Libris

           Psy Changeling este una din seriile mele favorite. M-am indragostit pur si simplu lumea complexa si plina de contrarii a seriei lui Nalini Singh, iar cea despre care o sa va vorbesc azi este  preferata mea. Este cartea despre Judd si Brenna, un asasin de elita exilat si o femeie lup, doua caractere atinse de intuneric, dar care lupta pentru a isi gasi drumul spre lumina impreuna. 
          “Caressed by Ice” este doar o parte din fantastica lume creata de Nalini Singh, o lume a contrariilor. Singh opune lumea rece, cenzurata si programata a caracterelor PSY, celei pline de trairi intense, prietenie si libertate a personajelor Changeling. Nalini Singh este o adevarata maestra a cuvintelor. Lumea creata de ea te transpune imediat in poveste, te atrage irevocabil in pielea personajelor, fiecare din ele isi gaseste echilibrul prin dragoste. “Love conquer and heal everything!”, nu-i asa? 
Acest volum este centrat pe povestea lui Judd Lauren si Brenna Shane Kinkaid, personaje pe care le-am intalnit deja in cartile anterioare.
Judd este un fost asasin, programat la fel ca ceilalti PSY de a nu simti nimic, iar orice atingere sau urma de emotie ii induce o suferinta cumplita. Judd isi traieste existenta acceptand faptul ca nu poate sa isi piarda controlul, deoarece ar putea fi mortal pentru cei de langa el.
Brenna este o femeie wolf, un personaj cu o existenta plina de suferinta, dar o supravietuitoare. La inceputul acestei serii, Brenna a fost rapita si torturata de catre un PSY, Enrique Santana. Traumatizata de atacul brutal, care i-a pus viata in pericol, Brenna traieste mereu cu teama indusa de catre rapitor. Visele ei sunt pline de previziuni negative. Brenna se lupta din rasputeri sa se recupereze, dar cu greu reuseste sa isi regasesca increderea si respectul de sine pentru a se putea transforma in lup, deoarece doar atunci se va simti completa. Brenna se regaseste pe sine in cel mai neasteptat loc, alaturi de Judd, in ciuda diferentelor dintre ei. 
Brenna and Judd  sunt doua personaje extraordinare, care in ciuda contrariilor, accepta atractia inexplicabila dintre ei, la inceput sub forma unei stranii prietenii care in timp se metamorfozeaza intr-o adevarata legatura ce va fi pana la urma salvarea lor.  
            Singh scrie dinamic, detaliat, fluid si expresiv.  Imi place faptul ca acorda o atentie speciala detaliilor, admir modul in care introduce nuante morale si etice in cursul naratiunii, dar si curajul de a crea situatii importante de politica si strategie. 
             Cititi seria  Psy Changeling de Nalini Singh! Nu veti regreta!
             Puteti cumpara carti in engleza din seria Psy Changeling, dar si alte volume ale autoarei, de la libraria online Libris,  linkul pentru comanda il gasiti aici

15 aprilie 2012

UN PASTE FERICIT!

VA DORESC SA AVETI SARBATORI PLINE DE LUMINA, BUCURIE, SPERANTA SI PACE SUFLETEASCA!
                                HRISTOS A INVIAT!

13 aprilie 2012




                  Vremea oamenilor...Remarcabili la LIBRIS


Am revenit!

Dragii mei, bine v-am regasit! Din cauza unor probleme personale nu am avut timp sa postez, dar sper ca in aceasta minivacanta sa recuperez;). Dupa cum v-am promis cu ceva timp in urma o sa fac o recenzie la vol. III din seria Psy Changeling de Nalini Singh, Caressed by Ice, carte primita cu multa amabilitate de la
 libraria online Libris



2 aprilie 2012

We have a winner!

Stiu ca asteptati castigatorul concursului,asa ca nu va mai tin in suspans- castigatoarea este Nedelcu Mirela.Felicitari!Vei fi notificata prin email.Ai 3 zile la dispozitie sa raspunzi.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...