About me

I am a book addict. I cannot even deny it and I want no cure. Cultivating love and passion for reading

28 februarie 2015

cute pins: read now, sleep later

!

Fă cunoştinţă cu Joe Cowley!

joe cowely

Descriere


Ai trecut de vârsta jurnalului unui puşti? Fă cunoştinţă cu Joe Cowley!

Joe Cowley este un băiat de 14 ani, fan Star Trek, care tocmai a intrat la liceu şi s-a hotărît să-şi facă un blog care să-l ajute să-şi facă ordine în viaţă. Joe este inteligent şi amuzant, îşi doreşte să devină caricaturist şi să-şi facă o prietenă.

Duminică, 1 ianuarie

Deci faza e următoarea: m-am hotărât să-mi fac blog.
Unul PRIVAT. Ideea e să mă ajute să-mi pun ordine în viaţă pentru că, sincer, mai rău de-atât nu prea se poate…
1. M-am ales cu porecla Borâtură după ce am vomitat pe Louise Bentley în parcul de distracţii.
2. Îmi iau zilnic şuturi în fund de la inamicul meu Gav James.
3. Aşa-zişii cei mai buni prieteni ai mei sunt gata să mă omoare în încercarea de a câştiga premiul cel mare la o emisiune-concurs.
Nu mai poate continua aşa!
Trebuie să fac ceva dacă nu vreau să ajung ca Morris Nebunu’, care îşi face veacul prin parc crezând că e Iisus Hristos.
Cel puţin, ăsta e planul…
De departe cea mai amuzantă carte pe care o vei citi anul acesta.

girls and books :)



O carte marca Epica! O gasiti in pe librariile online

Always!

27 februarie 2015

Daruieste o carte-martisor doamnelor si domnisoarelor dragi tie

Chris Simion, un turneu unic în România: 40 de zile, 40 de oraşe, 40 de librării, 40 de întâlniri cu cititorii!

După bestseller-ul Ce ne spunem când nu ne vorbim, Chris Simion ne propune 40 de zile, un roman-basm care îţi dă poftă de trăit în adevăr şi frumos.

Cea de-a noua carte, scrisă în 40 de zile, este un joc al introspecţiei şi al (re)găsirii de sine. Recomandat persoanelor aflate în derută existenţială, cu alergie la minciună şi cu tulburări de maturitate. Jocul începe cu o singură pistă: sufletul tău. În fiecare zi cobori în tine, în adânc. N-ai cum să te-ntorci, n-ai cum să te-opreşti, ci doar să mergi înainte. Ultima zi este răscrucea, momentul deciziei: "încotro?". Cele 40 de zile de reflecţie şi sinceritate îţi dau răspunsul şi la final nu mai ai nicio şansă de ezitare...simţi exact pe unde s-o iei.

40 de zile
În teatru, Chris Simion este cunoscută ca un regizor de avangardă. Spectacolele ei reprezintă provocări atât pentru actorii cu care lucrează, cât şi pentru spectatorii care îi prizează poveştile.
Acum, Chris Simion îşi provoacă şi cititorii. Noul său roman 40 de zile, publicat de Editura TREI, se lansează printr-un turneu unic în România: 40 de zile, 40 de oraşe, 40 de librării, 40 de întâlniri cu cititorii.

Periplu autoarei începe la 1 martie la Bucureşti şi se va încheia pe 9 aprilie.
În această perioadă, Chris Simion se va întâlni cu cititorii din Focşani, Bacău, Piatra Neamţ, Iaşi, Suceava, Baia Mare, Oradea, Arad, Timişoara, Deva, Reşiţa, Turnu Severin, Ploieşti, Constanţa, Braşov, Tg. Mureş, Turda, Cluj-Napoca, Alba-Iulia, Sibiu, Rm. Vâlcea, Brăila, Galaţi, Tulcea, Călăraşi, Piteşti, Mangalia, Giurgiu, Făgăraş, Buşteni, Craiova, Alexandria, Buzău, Slobozia, Câmpina, Predeal, Sinaia, Târgovişte.

9 februarie 2015

Editura Trei iti propune un roman original "Belzhar" Meg Wolitzer


O iubire neîmpărtăşită, o suferinţă ascunsă şi o vindecare prin lectura şi explorare interioară.

Jam Gallahue simte primii fiori de iubire pentru Reeve Maxfield, un englez venit să studieze pentru un semestru în America. Din păcate, relaţia lor este curmată brusc, iar Jam nu-şi mai poate reveni şi ajunge la o şcoală cu internat pentru adolescenţi "fragili emoţional şi foarte inteligenţi". 
Aici, profesoara de literatură îi îndeamnă să citească romanul Clopotul de sticlă de Sylvia Plath şi le dăruieşte câte un jurnal, în care să îşi noteze gândurile. Inexplicabil, fiecare deschidere a jurnalului înseamnă intrarea într-o lume suprarealistă, în care traumele care i-au marcat încă nu s-au petrecut şi totul este bine.

Belzhar este numele pe care-l dau acestei lumi.

"Belzhar este un roman original, care te marchează." - Publishers Weekly

O explorare a minţii umane care te ţine cu sufletul la gură – personajele adolescente ale lui Meg Wolitzer sunt pline de viaţă, cu emoţii reale şi poveşti interesante. - Kirkus review

Meg Wolitzer a scris primul său roman,Sleepwalking, o poveste despre trei fete obsedate de poezie şi moarte, pe când era studentă la Brown University.
A predat scriere creativă la Universitatea din Iowa şi la Skidmore College.
De asemenea, a fost artist invitat la Princeton University. 
Printre romanele sale se numără The Interestings (numită una dintre cele mai bune cărţi ale anului 2014 de către The New York Times Book Review, The Washington Post şi The Chicago Tribune), The UncouplingThe Ten-Year NapThe Position şi The Wife. Povestirile sale au apărut în The Best American Short Stories şi The Pushcart Prize.

De aceeaşi autoare, la editura Trei va apărea traducerea romanului The Interestings.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...