About me

I am a book addict. I cannot even deny it and I want no cure. Cultivating love and passion for reading

17 august 2014

RECENZIE “Încă o dorinţă” de AndresDescriere:
O lectură uşoară, agreabilă, incitantă. O carte ce răspândeşte, cumva, prin filele ei, un aer de destin.
Ana, prietenele ei şi personajele masculine care li se alătură acestora pe parcurs conturează, de fapt, o poveste de viaţă, ţesută simplu şi captivant prin toate gândurile, replicile vii şi întâmplările aproape incredibile prin care trec cu toţii.
Multă dragoste, coincidenţe frumoase sau dureroase, un eveniment foarte nefericit urmat îndeaproape de un accident, suferinţa şi rătăcirea aduse de moartea celui iubit, întâlniri spectaculoase, dorinţe şi speranţe nerostite, o căutare neobosită a iubirii şi nenumăratele întrebări, mai mult retorice, care o însoţesc, locuri exotice, iar apoi Bucureştiul cu nopţile lui seducătoare — toate sunt parte din acest roman ce se remarcă în special prin spiritul lui antrenant şi prin caracterul real al întâmplărilor. O carte plină de surprize, la fel ca viaţa însăşi!

“Cât de oarbă e, uneori, dragostea! Cineva ar trebui să ne arate drumul, pentru că, de cele mai multe ori, suntem incapabili să-l vedem singuri.” – Ana

GÂNDURILE MELE pe scurt

Incă o dorinţă… a autoarei, a mea, a ta cititorule… a Anei Casian şi a prietenelor ei.  “Încă o dorinţă” este un proiect de suflet al Andreei Ban, aka Andres, pe care am încercat să îl susţin de câte ori am avut ocazia. 

 Andreea, draga mea, fluturii Anei m-au fermecat. Am simţit povestea Anei, ca şi cum aş fi scris-o eu…nu am eu talentul asta, ceea ce vreau sa subliniez e că au fost momente în care m-am identificat cu Ana, pasaje pe care le-am gândit şi pe care mi-ar fi plăcut să le pun pe hârtie.

Eşti un om frumos şi talentat, care şi-a pus sufletul în această poveste, un om creativ şi cu o ingeniozitate de invidiat. ;) Modul în care ai promovat cartea, spune totul!  “O carte pentru tine, o dorinţă îndeplinită pentru ei”: Oferă unui copil o șansă în plus! La fiecare exemplar cumpărat, o parte din valoare va fi direcționată către asociația Salvați Copiii!
Îţi multumesc pentru darul făcut, chiar dacă e fără autograf :)

“Încă o dorinţă”  este lait motivul vieţii Anei Casian, o existenţă plină de trăiri intense, de încercări şi drame, de iubire şi prietenie. Ana Casian întruchipează femeia modernă, inteligentă,  care îşi iubeşte profesia,  şi care se zbate între carieră şi viaţa personală,  în căutarea iubirii şi împlinirii ca femeie.  Povestea ei este una fără vârstă şi gen, uşor de citit,  fără a fi însă o lectură “uşoară”, după cum apare în descrierea cărţii.  Este o carte pe care o  parcurgi cu uşurinţă, dar  care pune pe tapet  sentimente, trăiri, siutaţii, momente  ce  trimit cititorul spre introspecţie.  Nici nu m-aş fi aşteptat la altceva din partea Andreei. ;)

 Da, cartea nu o fi bestseller(încă). Poate Andreea este o autoare tânără, dar cu un talent imens, poate încă este neexperimentată, dar creativitatea ei promite,  iar modul aproape poetic în care povesteşte te prinde imediat… şi da,  au fost momente care mi s-au părut “în plus”, dar  sunt puţine şi nu ar trebui menţionate.

Până la urmă scopul unui autor este să trezească reacţii din partea cititorului, indiferent de natura lor, iar Andreea a reuşit, cel puţin în cazul meu. Ca dovadă numereoasele citate favorite...

După cum ştiti foarte bine, urăsc să dezvălui momente din cărţi în recenzie, de aceea vă invit să aflaţi povestea Anei Casian pe  http://www.incaodorinta.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...