About me

I am a book addict. I cannot even deny it and I want no cure. Cultivating love and passion for reading

25 septembrie 2012

O carte pe zi - Time Management(audiobook)


 „De mii de ani oamenii se întreabă dacă există viaţă după moarte. Întrebarea lumii moderne pare să fie dacă există viaţă înainte de moarte. Asta pentru că mulţi dintre noi suntem atât de prinşi cu activităţile şi problemele de serviciu, încât nu mai avem timp pentru alte lucruri cel puţin la fel de importante, pentru unii familia, pentru alţii o anumită pasiune, pentru noi toţi sănătatea.În lumea de azi, a vitezei, a informaţiei şi a tehnologiei, dacă nu suntem atenţi, putem deveni fără să ne dăm seama victime ale obiectivelor altora sau ale nimănui şi urmăritori ai succeselor altora, pierzând din vedere lucrurile importante pentru noi.


Desigur că avem nevoie de un serviciu, este o nevoie interioară a fiecăruia de a se realiza într-un plan profesional. Acest plan profesional însă a ajuns să ne domine viaţa şi timpul mai mult decât ne-am dori.

Cursul de Time Management pe care îl asculţi se bazează pe experienţa de peste 30 de ani în lumea întreagă a companiei de training şi consultanţă TMI şi îşi propune să îţi ofere idei şi tehnici prin care să-ţi poţi atinge obiectivele profesionale cu o mai bună productivitate şi să găseşti timpul necesar şi pentru alte preocupări importante din viaţa ta." 

Cartea Audiobook CD - Time Management - Octavian Pantis 
aparuta la Editura HUMANITAS va este oferita de libraria online www.libris.ro
si face parte din categoria Afaceri .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...