About me

I am a book addict. I cannot even deny it and I want no cure. Cultivating love and passion for reading

10 iulie 2012

Decaderea de Karin Slaughter



KARIN SLAUGHTER, autoarea unor bestselleruri nominalizate la prestigioase premii si traduse in 23 de tari, ofera publicului roman un thriller palpitant, o combinatie de suspans, mister si pericol.  Adevarulshop va propune in seria de autor, cinci carti ale autoarei la preturi incredibile, cu o reducere de 35%.


Cand Evelyn Mitchell, fost ofiter de politie, este rapita din locuinta sa, Amanda Wagner si echipa acesteia se mobilizeaza pentru gasirea ei. Investigatia este ingreunata de faptul ca singurii martori mor impuscati. 

Actiunea romanului se desfasoara cu repeziciune, iar probele lasate in locuinta victimei scot la iveala secrete bine ascunse, din trecutul familiei Mitchell. De origine nord-americana, autoarea este unul dintre cei mai apreciati scriitori americani contemporani ai genului thriller.

"Decaderea" este traducerea in limba romana a cartii cu titlul original Fallen de Karin Slaughter. Cartea face parte dintr-o serie de 10 titluri, pe care editura Hardcover & Paperback le-a tradus si le va publica in Romania, cinci dintre ele le gasiti pe Adevarulshop.

Karin Slaughter a fost publicata in 25.000.000 de exemplare si tradusa in 30 de limbi, primind si premiul New York Times pentru cel mai bine vandut autor.

 O carte ce cu siguranta il va tine in priza pe cititor pana la ultima pagina. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...