About me

I am a book addict. I cannot even deny it and I want no cure. Cultivating love and passion for reading

5 august 2012

O CARTE PE ZI - EAT, PRAY, LOVE DE ELIZABETH GILBERT

Bestseller New York Times- numarul 1 timp de un an
Bestseller al Asociatiei Librarilor Americani 5 milioane de exemplare vandute


La 30 de ani, Elizabeth Gilbert are tot ce-si poate dori o femeie ambitioasa. Si totusi e asaltata de indoieli, sufera de panica si insatisfactii. Urmeaza divortul, prabusirea in depresie, o relatie catastrofala... Asa ca Liz abandoneaza totul si pleaca in lume de una singura. In Italia, gustala dolce vitasi deliciile ei culinare, punand pe ea "cele mai fericite 12 kilograme din toata viata". In India, afla intr-un ashram, prin asceza(trezire la 4 dimineata, meditatie si frecat de podele), ce este cautarea spirituala. In Indonezia, incearca sa-si reconcilieze trupul cu sufletul, sa descopere echilibrul care se cheama fericire- si isi gaseste marea dragoste.

Uneori, fericirea se afla la capatul lumii. Calatoresti ca sa ajungi la tine insati. Ca sa te descoperi.

Devenita rapid bestesellerNew York Timessi besteseller al Asociatiei Librarilor Americani, aceasta carte aparuta in 2006 este perfect rezumata de insusi subtitlul sau:One Woman's Search for Everything through Italy, India and Indonezia(O femeie cauta lucrurile cu adevarat importante in Italia, India si Indonezia).

Cartea Mananca, roaga-te, iubeste - Elizabeth Gilbert aparuta la Editura HUMANITAS va este oferita de libraria online  LIBRIS si face parte din categoria Memorii Jurnal 

Mananca, roaga-te, iubestesta la baza unui film avand-o ca protagonista pe Julia Roberts(producator Brad Pitt, regizor Ryan Murphy), care urmeaza sa fie lansat anul acesta.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...