About me

I am a book addict. I cannot even deny it and I want no cure. Cultivating love and passion for reading

7 august 2012

Reducere de 50% la cartile noi de la Adevarulshop

Adevarulshop vine cu o noua promotie pentru titlurile din categoria carti noi, unde veti gasi titluri care beneficiaza  de o reducere de 50%

Astazi va propun o serie de autor, Paolo Coelho, ale carui carti le puteti cumpara in cadrul acestei promotii 


Romanul Unsprezece minute este povestea Mariei, o fata dintr-un sat brazilian, ale carei prime intalniri inocente cu dragostea o lasa cu inima franta. La o varsta frageda, ea se convinge ca nu va gasi niciodata dragostea adevarata, crezand in schimb ca "dragostea este un lucru cumplit care te face sa suferi..."

O intalnire intamplatoare in Rio de Janeiro o face sa plece la Geneva, unde viseaza sa gaseasca faima si bogatie, dar sfarseste in strada, ca prostituata. In Geneva, Maria se indeparteaza tot mai mult de dragoste, devenind tot mai fascinata de sex. In cele din urma, conceptia ei lipsita de speranta despre dragoste este pusa la incercare cand cunoaste un tanar si chipes pictor. In aceasta odisee a descoperirii de sine, Maria are de ales intre a urma o cale a intunericului " placerea sexuala de dragul placerii sexuale " sau a risca totul pentru a-si gasi "lumina launtrica" si posibilitatea sexului sacru, a sexului in contextul dragostei.

In acest palpitant si indraznet nou roman, Paulo Coelho analizeaza cu sensibilitate natura spirituala a sexului si a dragostei si ne invita sa ne confruntam cu propriile prejudecati, cu propriii demoni, sa ne aflam propria "lumina launtrica".


Zahir, romanul lui Paulo Coelho, este povestea unui scriitor care descopera ca, avand totul, e posibil sa nu-ti mai ramana nimic. Protagonistul cartii este un romancier rasfatat de soarta si de public. Traieste in inima Parisului, sub lumina reflectoarelor. Dar Esther, sotia lui, ziarista si corespondenta de razboi, dispare intr-o fosta republica sovietica. Rapire? Asasinat? Nimic din toate acestea, ci o criza existentiala, din care Esther incearca sa iasa in compania unui prieten misterios si mult mai tanar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...