About me

I am a book addict. I cannot even deny it and I want no cure. Cultivating love and passion for reading

11 septembrie 2012

Adevarulshop "te seduce" cu preturile la romanele de dragoste


Romanul "Leaving Las Vegas"   gasiti la Adevarulshop, alaturi de alte 264 de titluri de la sectiunea  beletristica/romane de dragoste

Este vorba de o emotionanata poveste de dragoste dintre o tirfa, Sera, si un scenarist alcoolic dezabuzat, Ben, care a pierdut totul din pricina bauturii. Unul dintre ei, barbatul, respinge viata, in vreme ce Sera, prostituata, se straduieste sa se bucure de ea. Destinele celor doi oameni, aparent atit de diferiti, se intersecteaza, iar ei ajung sa formeze o pereche legata printr-o ciudata forma de prietenie, care seamana foarte tare cu iubirea. 


Sera, o fire independenta, lucreaza ca prostituata pe cont propriu, iar problemele ei incep in momentul in care este descoperita de fostul ei peste, Al – un emigrant arab, pe numele sau adevarat Gamal Fathi –, de care fugise cu ani in urma. Brutal si usor dezechilibrat mintal, Al o sileste sa reia vechea lor relatie chiar in momentul in care Sera ajunge sa-l cunoasca pe Ben.

 Romanul lui O’Brien este incarcat de brutalitate si mizerie, dar tonul general reuseste sa fie in acelasi timp tandru si dur, aspru si duios.

Romanul a fost ecranizat avandu-i in rolurile principale pe Elisabeth Shue si Nicholas Cage





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...