About me

I am a book addict. I cannot even deny it and I want no cure. Cultivating love and passion for reading

7 septembrie 2012

Promotie LIBRIS - Enciclopedia Universală Britannica

Set promotie Enciclopedia Universala Britannica vol. 1-16Adresându-se unui public foarte larg şi eterogen în privinţa gusturilor şi a preferinţelor, această nouă enciclopedie adună între cele peste 5 500 de pagini mii de articole esenţiale şi relevante care acoperă informaţii actualizate de cultură generală, dar şi evenimente de ultim moment din lume, preluate în mare parte din Britannica Concise Encyclopedia. Pe de altă parte, din dorinţa unei mai ample cuprinderi a câtorva domenii fundamentale (artă, filosofie, literatură, religie, ştiinţă), un număr semnificativ de articole au fost extrase din Britannica Global Edition.

Această ediţie reprezintă rezultatul efortului unui colectiv de traducători, redactori şi consultanţi de specialitate. Alături de articole din cele mai variate domenii, veţi găsi în cele 16 volume ale enciclopediei cele mai recente hărţi ale ţărilor lumii, un tabel cu laureaţii Premiului Nobel, alături de numeroase planşe şi ilustraţii sugestive, dar şi peste 1 000 de articole care vizează realităţile româneşti.

Enciclopedia Universală Britannica este o lucrare de referinţă indispensabilă şi uşor de consultat care acoperă multe arii de cunoaştere – istorie, geografie, ştiinţe, religie, sport, tehnologie, arte – şi răspunde rapid şi precis dorinţei generale de informare.


Cartea Set promotie Enciclopedia Universala Britannica vol. 1-16 aparuta la Editura LITERA va este oferita de libraria online  LIBRIS si face parte din categoria Atlase Enciclopedii .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...