About me

I am a book addict. I cannot even deny it and I want no cure. Cultivating love and passion for reading

28 mai 2013

O zi specială pentru mine!

Da, foarte speciala, deoarece Editura Epica a ales blogul meu pentru promovarea editiei in limba romana a unei carti foarte dragi mie "The Sea of Tranquility" de Katja Millay. Cartea se va numi Mare Tranquilitatis şi se va gasi in librarii incepand cu 15 iunie, dar pana atunci va astept pe blog pentru a va incita interesul pentru aceasta minunata poveste!  V-am pregatit teasere, fanmade video, fanpics... si multe, multe surprize!!!

Am citit cartea la inceputul lunii octombrie a anului trecut si de atunci, de fiecare data cand am avut ocazia, am recomandat-o  prietenilor mei. Este cartea careia i-am alocat cele mai multe postari pe blogul meu. 

Am avut onoarea sa vorbesc despre aceasta carte si cu Anca Eftime, directorul Editurii Epica si sa constat cu  bucurie că a avut asupra ei acelasi efect devastator :) Da, acesta e efectul creat de povestea Nastyei si a lui Josh Bennett, sub penita Katjei, un om extraordinar si cu un talent pe masura.  Un must read!! O carte care se dezvaluie cititorului pas cu pas, moment cu moment, tocmai pentru a intra cu adevarat in atmosfera cartii. E O CARTE PE CARE CU ADEVARAT O SIMTI! 

Recenzia mea o găsiti aici. Pe scurt, gandurile mele despre carte:

"Mi-e teamă că nu pot pune în cuvinte cât de uimitoare este această carte. Când am terminat TSoT, am fost cuprinsă de un ocean de emoţii: tristețe, bucurie, furie, speranţă  și, în final, pace. Aceasta carte rezonează cu cele mai profunde parţi ale sufletului tău. Știu sigur că TSoT este şi va rămâne una dintre cărțile mele preferate. Transcende orice ficţiune şi e cât se poate de reală... nu citeşti cartea... o simţi!

Marea Liniștii este o dramă contemporană, extraordinar de emoțională, scrisă de un autor genial, care te forţează sa te conectezi cu personajele sale, să te identifici şi să le simţi întreaga tragedie. 

Povestea este o lecție despre viață și moarte, despre răzbunare și iertare, dar mai presus de toate este vorba despre două personaje minunate si întreaga lor aventură existenţială, de la ceea ce au fost spre ceea ce au devenit. Este o poveste frumoasă dintre doi tineri, forţaţi să se comporte ca niște adulți, pentru că viața însăși i-a obligat să îşi depăşească vârstă. 

Katja Millay este un artist care mânuieşte cu genialitate cuvintele, punând pe hârtie dramatism, intesitate şi complexitate. Fiecare capitol din această carte vă va duce intr-o lume tragică și creionată până la cel mai mic detaliu.

Personajele ei nu sunt perfecte, nu, sunt destine frânte, vulnerabile şi nu în cele din urmă, reale!"


7 comentarii:

 1. Felicitări! Cartea sună minunat și abia aștept să pun și eu mâna pe ea. <3

  RăspundețiȘtergere
 2. felicitari, sunt sigura ca vei face o treba buna

  RăspundețiȘtergere
 3. Felicitări! :)
  Foarte frumoasă postarea. Mâine cred că voi precomanda şi eu cartea. De mult mă uit la ea pe goodreads şi sunt foarte curioasă de cum va fi.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc, Maria. E superba cartea! Nu o sa regreti!

   Ștergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...