About me

I am a book addict. I cannot even deny it and I want no cure. Cultivating love and passion for reading

31 martie 2014

Recomandare Leda: Iubire dincolo de timp de Tamara Ireland Stone


DESCRIERE(precomada aici)

Tamara Ireland Stone ţese, cu o inegalabilă măiestrie, firele unei iubiri în calea căreia nici măcar timpul nu se poate pune. 

Anna Greene şi Bennett Cooper sunt doi tineri obişnuiţi, pasionaţi de muzică şi de mişcarea în aer liber. Ei îi place să alerge, lui, să facă alpinism. Aşadar, nu e deloc de mirare că se îndrăgostesc nebuneşte unul de celălalt. Cu o singură menţiune: Anna trăieşte în Evanston în 1995, iar Bennett în San Francisco, dar în anul… 2012. Bennett deţine însă un talent aproape de neconceput: poate călători în timp şi spaţiu după cum doreşte, iar intrarea lui în viaţa Annei îi deschide acesteia orizonturi nebănuite, lumi pline de oportunităţi şi aventuri.

О poveste de dragoste unică, extraordinar de frumos scrisă... – Melissa Marr, autoarea seriei TheWicked Lovely 

О iubire pasională, căreia până şi timpul i se supune... şi care îi va face pe cititori să le ţină pumnii celor doi îndrăgostiţi care se opun iar şi iar destinului. – Publishers Weekly 

Misterele şi călătoriile în timp se împletesc cu romantismul în acest captivant roman de debut… –Booklist

Romanul Iubire dincolo de timp a fost deja publicat în peste douăzeci de ţări, fiind lăudat pretutindeni. Drepturile de ecranizare au fost deja achiziţionate de către CBS şi este posibil ca, în curând, filmul să devină o realitate.

Iată, mai jos, un trailer în care autoarea însăşi ne vorbeşte despre personajele principale ale romanului şi despre povestea lor incredibilă:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...