About me

I am a book addict. I cannot even deny it and I want no cure. Cultivating love and passion for reading

4 august 2012

Recomandari AdevarulShop


Inteligenta materiei este unica in literatura stiintifica romaneasca prin cantitatea de informatie prezentata intr-o sinteza integratoare ce va face cinste dvs. si culturii romanesti. A fost o reala placere intelectuala marcata de un interes crescand cu fiecare capitol nou parcurs. Este o mare onoare pentru mine ca v-am citit. Romulus Vulcanescu (Scrisoare catre autor, 13 iulie 1995) 

Un gen de lucrare inca neutilizat in literatura noastra, iata ce este volumul "Inteligenta materie"... Intreaga lucrare poate fi considerata ca o biografie a evolutiei materiei pe acest lung si complicat drum al ”inteligentei” si o descriere a aventurii sale cosmice spre inaltul pisc al inteligentei umane. Prof. univ. dr. Petre Branzei (1981)


Cele doua carti le puteti cumpara de la Adevarulshop, sectiunea Diverse, alaturi de alte 538 de titluri

BONUS! La cumpararea ambition.ro ghidul carierei tale, primesti GRATUIT o cartela Orange sim PrePay cu o oferta speciala pentru tineri: 48 ore ai NELIMITAT apeluri in reteaua Orange si acces NELIMITAT la internet pe mobil + oferte speciale de indata ce reincarci!

Produs UNIC pe piata din Romania adresat in exclusivitate liceenilor si studentilor! Tu ce ai vrea sa stii despre viitorul tau? Te-ai hotarat ce facultate sa urmezi? Ai vrea sa stii cat o sa castigi? Ce job ti se potriveste? Stii ce oportunitati ai in Romania? Ei bine, ambition.ro ghidul carierei tale iti da toate aceste raspunsuri. 

Informatii exacte despre 20 de domenii de studiu: FACULTATI pe fiecare domeniu BURSE nationale,internationale, private, de stat SCOLI DE VARA nationale si internationale STAGII DE PRACTICA INTERNSHIPURI CONCURSURI SI COMPETITII nationale si internationale TESTE DE APTITUDINI facute de specialisti Statistici despre numarul de absolventi si numarul de joburi disponibile pentru fiecare domeniu. Modele de cariera (interviuri in exclusivitate cu oameni din domeniu care se adreseaza tinerilor)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...