About me

I am a book addict. I cannot even deny it and I want no cure. Cultivating love and passion for reading

11 septembrie 2012

Concurs pe blogul Nemira

Lasă-te răpit de plăcerea lecturii!
Cititi singuri

Clementin are 25 de ani și n-a citit până acum nici o carte. I se par neinteresante. Într-o bună zi, Clementin a fost răpit. De un mim. Acesta i-a oferit cinci șanse pentru a-l elibera. Clementin trebuie să ghicească titlul cărții pe care o mimează răpitorul său. Are la dispoziție șase ore, pentru fiecare roman. De fiecare dată când Clementin nu reușește să ghicească titlul unei cărți, nemilosul mim îl obligă să citească, apoi îl supune la un nou test.

Pentru că voi, spre deosebire de Clementin, sunteți adepți ai lecturii, suntem siguri că, dacă ați fi puși în aceeași postură, ați ghici titlul cărții fără probleme.

Aveți la dispoziție șase ore, începând din acest moment și până la ora 16:00, pentru a ne lăsa răspunsurile voastre. La expirarea timpului veți vedea răspunsul corect și cum s-a descurcat Clementin. Toți cei care dau răspunsul bun vor primi din partea noastră un premiu surpriză!
Intrați pe pagina Nemira.ro/ghiceste pentru a urmări peripețiile lui Clementin în lumea cărților. Întoarce-te pe blogul Nemira, marțea și vinerea, pentru a vedea noile încercări ale mimului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...