About me

I am a book addict. I cannot even deny it and I want no cure. Cultivating love and passion for reading

6 septembrie 2012

Fratia Templierilor la Nemira



In ajunul ultimei Cruciade, un tanar cavaler, animat de vitejie si aparat de credinta, trebuie sa pastreze secretul care poate schimba pentru totdeauna cursul istoriei.

Cand Will Campbell se alatura celei mai puternice organizatii din Europa, Ordinul Cavalerilor Templieri, paseste in universul intrigilor si al pericolului. Sarcina sa este sa recupereze un text eretic, furat din pivnitele Ordinului. Dar ceea ce Will nu stie este ca manuscrisul ascunde planurile unui grup secret din cadrul Ordinului, cunoscut drept Anima Templi – Sufletul Templului.

Cel care stapaneste codexul va controla destinul templierilor. Si toti cei din jurul lui Will sunt gata sa ucida pentru putere.

„Daca va pasioneaza templierii, Cruciadele si Evul mediu, aceasta-i cartea voastra. Robyn Young este una dintre vocile tinere ale literaturii, iar glasul ei se face auzit pana departe.”Sharon Kay Penman


Bătălia pentru Ţara Sfântă s-a încheiat...
Bătălia pentru Templu abia a început...                                
                                                      Anul 1274…
0După ani de vărsare de sânge, pacea domneşte în Orientul Mijlociu, în parte datorită unui grup misterios numit Frăţia. Dar unul dintre membrii ei, Will Campbell, suspectează că gruparea a fost trădată, căci duşmanii ei sunt numeroşi şi puternici...
O cabală…
de negustori lipsiţi de scrupule încearcă să reaprindă focul războiului în Ţara Sfântă, sperând să facă profit de pe urma unui plan de negândit. Dacă uneltirea ar da roade, întreaga lume musulmană ar porni la război împotriva creştinătăţii. Iar Prinţul Edward, un fost membru de încredere al Frăţiei, promite Papei că va înfige crucea în Ierusalim.
În Egipt,
Sultanul Baybars este prins în lupta internă pentru putere. Fiul său cel mai mare, moştenitorul regatului, a fost prins în intrigile vicleanului prezicător Khadir. În timp ce Baybars se pregăteşte să atace puternicul Imperiu Mongol, Khadir şi acoliţii săi doresc distrugerea creştinătăţii o dată pentru totdeauna.
În timp ce fiul sultanului...
complotează împotriva propriei familii, cicatricile lăsate de Cruciade încep să doară şi să se transformă în răni deschise. Pentru a scăpa din conflictul care ameninţă să izbucnească şi pentru a-şi proteja familia, Will trebuie să-şi folosească toată inteligenţa şi curajul într-o lume mânată de lăcomie şi violenţă.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...