About me

I am a book addict. I cannot even deny it and I want no cure. Cultivating love and passion for reading

9 septembrie 2012

Science-Fiction cu pana la 50% reducere

Jason Bourne este cunoscut, in lumea terifianta a operatiunilor sub acoperire, ca unul dintre cei mai de temut asasini profesionisti.
La cativa ani dupa evenimentele din Identitatea lui Bourne, il regasim pe David Webb care nu mai este agent activ CIA, ci profesor la Universitatea Georgetown, ducand o existenta linistita. Pana intr-o zi cand devine tinta unui asasin international si se trezeste implicat in brutala omucidere a doi dintre cei mai apropiati asociati si prieteni.
Luptand pentru propria viata impotriva atacatorilor nevazuti, ca si a intregului CIA care il vaneaza ca pe o fiara periculoasa, identitatea lui Bourne se reafirma, preluand controlul.

"Am dat intr-un mod destul de ciudat peste cartea neagra a secretelor a lui Joe Zabbidn si peste Memoriile lui Ludlow Fitch. Ambele erau rulate strans si ascunse in interiorul unui picior de lemn. Cand le-am desfacut am observat ca paginile erau foarte fragile si patate din pricina apei, iar scrisul era aproape ilizibil. Fragmenetele si extrasele sunt reproduse in aceasta carte exact asa cum au fost scrise. In privinta pasajelor lipsa, cum astfe le-as fi putut completa, daca nu folosindu-mi propria imaginatie?"

"Negustorul de antichitati Alex Benedict intra in posesia unei cesti din ceramica, ce pare a proveni de pe nava Exploratorul, disparuta in mileniul al treilea, cand margolienii au parasit Pamantul. De fapt, acestia au fost nevoiti sa fuga fara sa spuna nimanui unde se duc, pentru a fi la adapost de teocratia teriana, locul in care divinitatea impunea supunere neconditionata presedintelui. Daca acest principiu era incalcat constituia o infractiune grava impotriva Atotputernicului. Margolienii au plecat crezand ca pot fonda, departe de Pamant, o societate noua, utopica, un loc ideal, care sa ofere libertate si siguranta. Insa nimeni nu a mai auzit de ei, nimeni nu a aflat vreodata daca au reusit sau nu ceea ce isi propusesera. Dar iata ca apare o pista pentru a elucida misterul acestei colonii pierdute, iar Alex si asistentul sau Chase, pasionati de noi civilizatii si situri arheologice, pleaca in explorare."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...