About me

I am a book addict. I cannot even deny it and I want no cure. Cultivating love and passion for reading

19 noiembrie 2012

One month giveaway - Thirteen reasons why by Jay Asher

Salutare. Dupa cum stiti, in urma cu o luna am  incheiat un parteneriat cu Books Express, o librarie online de unde puteţi cumpăra orice carte străină în limba engleză, germană, franceză, spaniolă sau italiană. 

Prima luna de colaborare vreau sa o marchez printr-un giveaway international. Bineinteles, este vorba de o carte de oferita cu multa amabilitate de Book Express, The thirteen reasons why (Treisprezece motive) de Jay Asher




Hey, guys. As you know, a month ago I started this partenership with Books Express, an online bookstore, where you can buy any foreign books in English, German, French, Spanish or Italian.

Because is our first month anniversary I want to mark it with a international giveaway. Of course, this is a book offered with  courtesy  by Book Express: The Thirteen Reasons Why (Thirteen reasons) by Jay Asher


DESPRE CARTE
CLAY JENSEN nu vrea să ştie nimic despre casetele pe care le-a înregistrat Hannah Baker. Hannah a murit. Şi secretele ei ar trebui îngropate odată cu ea.
Dar vocea acesteia îi spune că numele lui se regăseşte pe casete – şi că, într-un fel, el este responsabil de moartea ei.
Pe tot parcursul nopţii, Clay ascultă înregistrările. Merge pe urmele indicaţiilor lăsate de Hannah, prin orăşelul în care locuieşte… şi ceea ce descoperă îi va schimba viaţa pentru totdeauna.

Vocea lui Hannah explica cele 13 motive pentru care s-a sinucis, iar Clay este una dintre ele. Dacă ascultă, va afla de ce. Intreaga noapte, Clay asculta - și ceea ce el descoperă aduce schimbări viații lui ... pentru totdeauna. Apreciatul autor american Jay Asher a avut ideea lansării volumului său de debut la un muzeu. 

Roman tradus în 32 de limbi
Distins cu California Book Award • Inclus de YALSA (Young Adult Library Services Association) din SUA pe lista Celor Mai Bune Cărţi pentru Tineri • Finalist în competiţia Original Voices organizată de Borders • Selectat de Barnes & Noble în Top 10 al Celor Mai Bune Cărţi pentru Tineri • Nominalizat de International Reading Association la categoria Young Adults’ Choices • Nominalizat de Chicago Public Library la categoria Cele Mai Bune Cărţi • Nominalizat de Association of Booksellers for Children din SUA la categoria Cele Mai Bune Cărţi • Selectat de Chicago Public Library pe lista Celor Mai Bune Cărţi • Recomandat de editorii de laKirkus Reviews • Recomandare Book Sense Pick

Tot ce trebuie sa faceti este sa urmariti blogul prin GFC, sa lasati un comentariu la acest post si sa dati like paginii de FB  a librariei Book Express. 


a Rafflecopter giveaway

7 comentarii:

  1. Imi doresc de foarte mult timp sa citesc aceasta carte, mi se pare interesanta, in plus mi-a fost recomandata de cateva persoane.Imi placeti blogul tau si consider ca faci o treaba buna. Sa nu lasam cartile sa moara!:)Mult succes in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim pentru concurs si mult succes in continuare cu blogul :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim pentru concurs. Cartea pare foarte interesanta

    RăspundețiȘtergere
  4. cred ca e genul de carte care te patrunde, citind-o, si ajungi sa traiesti pentru un moment in lumea ei iar dupa ce o termini totul e mindfuck :)) si-ti doresti sa aiba continuare si daca nu are continuare, o creezi tu in acele cateva zile in are nu-ti poti dezlipi gandurile de la ea.

    mie imi place blogul! si pana acuma nu am gasit pe aici vreo carte de care sa nu spun "hmmm...interesant!"
    Review-ul pentru "Gargui" de Andrew Davidson a fost foarte bun. Am citit si eu cartea, pur si simplu minunata. MINUNATA!
    Ce sa spun? Spor la citit nu merge pentru ca atunci cand citesti din placere spor este. Desi cateodata nu vrem sa avem spor, ca sa nu terminam niciodata o carte care ne cuprinde in miracolul ei. La toti ni se intampla!
    Succes atunci, si la cat mai multe review-uri!:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Mersi pentru concurs, chiar imi doream sa citesc cartea asta :D. Mult noroc cu blogul in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Un blog interesant))) Succes la toti!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumim pentru giveaway, am aflat de concurs de la Julia Ivashkov, de pe pagina de facebook si am zis sa ma inscriu :)

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...