About me

I am a book addict. I cannot even deny it and I want no cure. Cultivating love and passion for reading

7 februarie 2013

Alege cadoul ideal cu Nemira


Cadouri pentru indragostiti 

1. CADOUL Nemira: 50% reducere pentru pachetele de „Cadouri pentru îndrăgostiţi”
+
2. CADOU Yankee Land: o lumânare parfumată „Snow in Love Votive” Yankee Candle, pentru fiecare pachet „Cadouri pentru îndrăgostiţi” cumpărat. Stocul este limitat, disponibil pentru primii 50 de cumpărători.


Aşadar, la cumpărarea fiecărui pachet de „Cadouri pentru îndrăgostiţi” cu 50% reducere, primeşti din start CADOU o lumânare parfumată „Snow in Love Votive” Yankee Land, cu o esenţă foarte intensă şi un timp de parfumare de 15 ore.


Mai mult, toţi cei care cumpără cel puţin un pachet de „Cadouri pentru îndrăgostiţi” până pe 28 februarie, vor intra în marea extragere de pe 1 martie, pentru câştigarea unei foarte mari şi somptuoase lumânări parfumate, cu abajur şi farfurie, un luxos obiect decorativ, cu virtuţi terapeutice şi de relaxare, cu timp de ardere de 90 de ore, in valoare totala de 220 lei.


Descoperă bucuria de a dărui Istoria cuceririi, Jocurile iubirii, Dragostea în fel şi chip, în lumina celor mai parfumate lumânări existente în acest moment pe piaţa românească.


Promoţia este valabilă până la data de 1 martie 2013, în limita stocului disponibil şi nu se cumulează cu alte promoţii sau gratuităţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...