About me

I am a book addict. I cannot even deny it and I want no cure. Cultivating love and passion for reading

14 aprilie 2015

O carte pe zi: Warren Buffett despre aproape orice. Biografia de afaceri a celui mai de succes investitor al lumii

Forbes al miliardarilor lumii. A transformat Berkshire Hathaway, dintr-o fabrică de textile, într-o forță uriașă a Americii corporatiste și a devenit unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri de pe planetă. 
 
Volumul include cele mai bune articole publicate în revista Fortune de și despre Warren Buffett, oracolul din Omaha, ca și unele dintre scrisorile lui anuale către acționarii Berkshire, de fiecare dată examinate atent de cititori în căutarea revelațiilor sale despre ce a mai făcut pe piețele de valori mobiliare. 

Warren Buffett despre aproape orice - Carol J. LoomisVeți afla, citindu-l, care este principala strategie de afaceri a lui Buffett – căutarea de societăți subevaluate, în care să investească masiv; ce părere are despre instrumentele financiare derivate – „arme financiare de distrugere în masă“; detalii despre strânsa prietenie cu Bill Gates, și despre activitatea lor filantropică; amănunte din culisele vieții sale; cât din averea sa le va lăsa copiilor – „suficienți bani astfel încât să simtă că pot face orice, dar nu atât de mult încât să poată să nu facă nimic“.

O vedere unică asupra celei mai fascinante povești de succes americane a vremurilor noastre.


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...