About me

I am a book addict. I cannot even deny it and I want no cure. Cultivating love and passion for reading

16 august 2012

Carti de Psihologie la jumatate de pret








Campania de reduceri continua la Adevarulshop. Acum poti cumpara peste 300 de carti de psihologie si filozofie la jumatate din pretul initial.


Aceasta carte are un asemenea succes incat orice prezentare ni se pare inutila.
Drept urmare, am ales un citat semnificativ din opera fondatorului psihologiei politice: Dintotdeauna masele au jucat in istorie un rol important, dar niciodata atat de considerabil ca in zilele noastre. Actiunea inconstienta a maselor, substituita actiunii constiente a individului reprezinta o trasatura caracteristica a istoriei contemporane.


Psihologia politica se construieste sub ochii nostri, ca un edificiu ale carui fundatii sunt psihologia individuala, psihologia sociala si psihologia raselor. Oamenii politici o aplica instinctiv si gresesc adesea. Electorii se lasa vesnic manipulati.








François Lelord şi Cristophe André îşi propun, printr-o scurtă incursiune prin labirintul personalităţilor dificile, să contureze nu doar trăsăturile acestora, ci şi recomandări şi sfaturi privind atitudinea şi comportamentul nostru faţă de acele persoane dificile care ne pot însoţi pe orice drum: un soţ prea gelos, o mamă prea neliniştită şi îngrijorată, un şef prea autoritar şi dur, o iubită prea dependentă, un coleg tipicar..Autorii propun şi o serie de teste prin care cititorul îşi poate cunoaşte latura dificilă a personalităţii: este ea histrionică, depresivă sau evitantă? Sau, este ea narcisică, pasiv-agresivă sau impulsivă? Răspunsul poate fi aflat după parcurgerea paginilor şi a testelor acestui "mic ghid de comportament".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...