About me

I am a book addict. I cannot even deny it and I want no cure. Cultivating love and passion for reading

3 august 2012

Oferta carti Horror la AdevarulShop


In Shining (1977) King reia tema paranormala din Carrie si locul comun al caselor bantuite de fantome. Aici insa casa devine un intreg hotel, fiecare camera avand povestea si fantoma ei care il va tiraniza pe Jack Torrance,  rol pe care Jack Nicholson il ridica la nivel antologic in ecranizarea lui Stanley Kubrick (1980).

Dupa ce isi pierde slujba de profesor din cauza alcoolismului, Jack Torrance incearca sa-si refaca viata acceptand un post de portar intr-un hotel izolat in munti, inchis in timpul iernii. Aici se muta cu sotia sa, Wendy, si fiul sau, Danny, un ”Shiner”, o fiinta inzestrata cu o energie psihica supranormala ce-i da puteri vizionare. Hotelul Overlook este posedat de o forta misterioasa, este o sumbra si sangeroasa magie in care se va implini destinul teribil al condamnatului Jack Torrance si in care se va petrece dezastrul acestei familii,  o sinistra lucrare a nebuniei ce izbucneste cu o forta ucigasa. 


”Shining este in mod cert o capodopera  si probabil unul dintre cele mai bune romane cu subiect supranatural din ultima suta de ani.” Peter Straub


Cartea o regasiti la AdevarulShop la categoria Beletristica/Horror alaturi de alte 38 de titluri
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...