About me

I am a book addict. I cannot even deny it and I want no cure. Cultivating love and passion for reading

1 iulie 2013

Plaja de carte Litera din Vama Veche

Editura Litera va invita in aceasta vara la Plaja de Carte din Vama Veche pentru a va bucura de mare si de cele mai bune carti!


Photo: S-a deschis Plaja de carte Litera din Vama Veche!!!

http://www.comunicatedepresa.ro/editura-litera/s-a-deschis-plaja-de-carte-litera-din-vama-veche/?cid=327450

Vama Veche si-a castigat in timp renumele de pol al libertatii estivale, al distractiei si muzicii de calitate. Vara aceasta ne-am gandit sa adaugam tuturor acestor calitati si pe aceea de punct cultural. Pe Plaja de carte Litera din Vama Veche, cartile noastre va stau la dispozitie. Oricine doreste sa citeasca, este invitat la cortul de la intrarea in Plaja de carte Litera, de unde poate imprumuta in regim de biblioteca orice carti doreste. Aceasta actiune nu implica nici un cost, iar oferta este generoasa si pentru toate gusturile. 
Va asteptam cu peste 1000 de carti din cele mai variate domenii, de la beletristica, istorie si biografii, la carte practica, psihologie si carti pentru copii!
Amintim cateva dintre colectiile disponibilie in Plaja de carte Litera: pentru adulti, IQ230, Premium, Bestseller, Biografii, Carte Practica, Nobel, Carti Romantice, Thriller, Romanul de dragoste, iar pentru copii National Geographic, Discovery, Disney, Disney English, Biblioteca pentru toti copiii.
Intre o bautura rece la Expirat si un concert la Stuf, va asteptam pentru un moment de liniste la Plaja de carte!  
Despre Editura Litera
Editura Litera

Într-o lume care a uitat să (mai) citească, Editura Litera are curajul să pună un pariu cu fiecare dintre noi. 
Care sunt argumentele sale? O ofertă editorială pentru toate gusturile şi pentru toate nivelurile de pregătire. De la ficţiune, istorie, bestseller internaţional şi ghiduri turistice, până la cărţi pentru copii, dicţionare şi auxiliare de limbi străine, enciclopedii şi atlase. O calitate ireproşabilă a tiparului. O selecţie riguroasă, făcută de specialişti, pe baza cererilor unui public exigent. O echipă tânără, formată din profesionişti cu experienţă în domeniu. Oameni care pun mare preţ pe cartea-obiect. O comoară de citit, de înţeles, de făcut şi de primit cadou, de lăsat moştenire. Ceva trainic. Util. Frumos. Adevărat. Adică toate câte au fost uitate. Şi regăsite. Te regăseşti în cărţile Editurii Litera. Pentru că înseamnă cultură. Nu maculatură.



Mie mi se pare o idee excelenta! Voua?Cat as vrea sa fiu acolo,la mare...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...