About me

I am a book addict. I cannot even deny it and I want no cure. Cultivating love and passion for reading

23 mai 2014

Grupul Editorial Trei la Salonul International de Carte Bookfest 2014

Coperta. Accepta imaginile in mailul tau pentru a o putea vedeaGrupul Editorial Trei sarbatoreste 20 de ani la Salonul International de Carte Bookfest 2014, in perioada 28 mai - 1 iunie 2014, cu lansari de carte si noutati editoriale.
Carti editurilor Trei, Pandora M si Lifestyle Publishing au reducere de pana la 30 %. De asemenea, peste 50 de titluri vor avea pret promotional 10 lei.

Sambata 31 mai 2013, ora 12.30, va invitam sa-l intalniti pe Mihai Dutescu la standul Grupului Editorial Trei.

Poetul va lansa volumul franceza un avantaj.

Alaturi de Mihai Dutescu se vor afla: Svetlana Carstean (scriitor), Bogdan Alexandru Stanescu (critic literar) si Magdalena Marculescu (director editorial Grupul Editorial Trei).
 
"franceza un avantaj e o carte sumbra si dura. In ea suna bataia rece a unui metronom, ca o numaratoare inversa spre zero. Aventuri corporatiste in cheie minora dar pe bani multi, povesti triste de familie ca niste strazi fara iesire, personaje ridicole precum domnul Corneliu, managerul care aduce oase cainilor de la un restaurant din Viena, fiinte care sunt doar o recuzita de gesturi alienate si haine de firma. Peste tot, suprafata glossy a unei vieti sub care mocneste neconsumata, neconsumabila, amaraciunea saraciei lasate de curand in urma. Spuma acra a zilelor la mall, afectivitatea subzero, exterioritatea impenetrabila a celor din jur, singuratatea innebunitoare in doi intr-o camera de hotel din Bulgaria, disperarea inghitita de prea multe ori, pe toate le extermina Dutescu, tehnic dar si etic luc id, inchizandu-le fara mila in forma unor poeme, dandu-le mat din cateva mutari." - Rares Moldovan

M. Dutescu (n. 1979, Alexandria) este arhitect si lector la Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" din Bucuresti.
In urma castigarii concursului organizat de Editura Cartea Romaneasca, publica in 2010 volumul de poezie si toata bucuria acelor ani tristi - distins ulterior cu premiile nationale "Iustin Panta" si "Mihai Eminescu" pentru debut.

Puteti consulta mai jos catalogul pentru detalii despre toate noutatile editoriale cu care Grupul Editorial Trei isi asteapta cititorii la cea de-a opta editie a Salonului International de Carte Bookfest!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...