About me

I am a book addict. I cannot even deny it and I want no cure. Cultivating love and passion for reading

11 iulie 2013

Twin peaks

Am citit in aprilie sau mai cartea Jurnalul Laurei Palmer.Vazusem cartea in mana Danei din Liceeni rock'n'roll si m-am gandit sa o citesc si eu.Nu e o carte extraordinara,care sa te lase cu mari idei de viata,dar e o lectura usoara si isi are farmecul ei.

Tot in film Dana urmarea Twin peaks.Azi am cautat un nou serial pe 990.ro si am vazut intamplator Twin peaks.Acum ma uit la primul episod.Sper sa imi placa.

Twin Peaks

Voi ce urmariti?
Ati vazut Twin peaks sau ati citit cartea?


4 comentarii:

  1. Si eu am citit-o cand eram prin generala. La momentul respectiv mi s-a parut destul de socanta, acum nu am idee cum as percepe povestea. Mi-ar placea sa o recitesc cred. De unde ai cumparat-o?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am o carte veche.Daca iti zic povestea o sa razi.
      Meditam o fata la mate si romana si mi-a zis ca unchiul ei arunca biblioteca la gunoi.Mi-a zis sa iau o plasa si sa mergem sa luam cate carti putem ca ni le da.Am luat 3 plase de carti vechi.Nu am citit nici 10 din ele.Nu sunt prea interesante,dar asta mi-a atras atentia de cand am vazut filmul.

      Ștergere
  2. Eu am vazut serialul.Un serial plin de mister, cu iz de epica politista, pe alocuri amuzant, unde surprizele sunt la tot pasul.Mi-a placut foarte mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ai lasat un comentariu.Azi vreau sa citesc,dar diseara cand o sa ma doara ochii,o sa revin la serial.merci pentru descriere.

      Ștergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...