About me

I am a book addict. I cannot even deny it and I want no cure. Cultivating love and passion for reading

8 iulie 2013

Ziua 1 maraton

Azi, in prima zi a Maratonului de lectura am citit din 2 carti incepute acum cateva zile si le-am terminat azi.
E vorba de Moartea la Dallas, volumul 2 din seria Vampiririi sudului si Moarta pentru toti, volumul 4 din aceeasi serie.Tot ce pot sa spun e ca sunt geniale si serialul m-a ajutat sa regasesc acea vraja de mult timp pierduta.Vraja povestilor, a cartii Peter Pan, a unicornilor si a Alicei in Tara Minunilor.
Ma bucur ca am hotarat sa acord o sansa acestei serii si ca am vazut serialul.
Azi am citit 180 pagini din Moarta pentru toti si am terminat-o si 202 pagini din Moartea la Dallas, la fel terminand-o.




Nu pot sa va spun cat mi-au placut.Citind si stiind cum arata personajele, am vazut cu ochii mintii orasul Bon temps, casa lui Sookie si a lui Bill, barul Fangtasia al lui Eric, diverse scene de dragoste si am simtit emotii si frica de fiecare data cand Sookie a fost in pericol de moarte.M-am contopit cu personajele cum nu am mai facut-o de mult timp.M-am relaxat si am lasat randurile sa-mi ofere imagini.Ma bucur ca mi-am inceput vacanta cu o asemenea serie si ca am avut bani sa o cumpar cu Bravo cand a fost oferita.

Daca in volumul 1 Sookie abia intra in contact cu lumea vampirilor, il cunoaste pe Bill si afla cine e ucigasul celor 3 chelnerite de la Merlotte's, in volumul 2 Sookie trebuie sa afle pentru seful lui Eric, Stan cine l-a rapit de Farell si sa-l ajute pe Godfrey sa iasa de acolo.Va cunoaste teriantropi, fiinte care se pot transforma in orice animal, va vedea cat o doreste Eric si cum incepe el sa devina "uman", sa aiba sentimente.Va fi o aventura pe cinste.

In volumul 4 Eric isi pierde memoria datorita unei vrajitoare, Sookie il va ascunde in casa ei si se va indragosti de el,vor invinge vrajitoarea si isi va salva fratele din ghearele unui varcolac-pantera.Atatea clipe de suspans si de dragoste intre Eric cel nou, Eric cel iubitor si bland, o carte deosebita.Sunt fermecata de Eric.

Am citit cartile in ordinea asta pentru ca am vazut serialul inainte sa termin a 2-a carte.Deci am lasat-o din mana, am sorbit toate episoadele si apoi am vrut sa citesc cartea ce descrie idila dintre Eric si Sookie pentru ca mereu mi-a placut de el, asa ca am trecut la cartea a 4-a.
O sa scriu recenzii cartilor pentru ca sunt multe de zis.
Deocamdata citesc in continuare pentru maraton si astept cu sufletul la gura sa apara urmatoarele 7 episoade din sezonul 6 din True blood.Serialul e  50% diferit de carti, dar te tine lipit de calculator.

Intr-o noapte am stat pana la 4 jumatate ca sa termin un sezon.Citesc o carte pe zi din seria asta si vad un sezon pe zi, dar trebuie sa aleg una dintre ele.

Pagini citite azi:180-Moarta pentru toti
202-Moartea la Dallas

Pagini citite în total: 382
Cărţi terminate:Moarta pentru toti

Moartea la Dallas.

Cand ma apuc sa scriu nu ma mai opresc.Sper ca nu v-am plictisit.
O seara placuta langa o carte buna!

3 comentarii:

  1. Ah, ce tentata am fost azi sa ma uit la noul episod din True Blood! Oricum, felicitari pentru azi, sper sa mearga la fel de bine si maine!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...