About me

I am a book addict. I cannot even deny it and I want no cure. Cultivating love and passion for reading

8 noiembrie 2012

Dacă e joi, e colecția săptămânii de la Nemira!


După NautilusSuspansBontonNemira Damen TangoBabelNemira JuniorErotikosAlpha & omega șiCuaternar, astăzi Nemira vă propune Biblioteca de psihologie, o colecție ce se adresează deopotrivă specialiștilor în domeniu, dar și tuturor celor interesați de subiecte ce tratează dezvoltarea personală sau abordarea problemelor inerente vieții, într-o manieră științifică și totuși prietenoasă.
Psihologia ca știință a cunoscut o amplă dezvoltare în ultimii ani în țara noastră și a reușit să depășească o serie de mituri și prejudecăți cu care eram obișnuiți, iar acest lucru s-a întâmplat și pentru că lucrările unor autori de prestigiu din domeniu au devenit cunoscute publicului larg. Specialiști precum Shere Hite au produs schimbări fundamentale în atitudinea și credințele oamenilor cu privire la subiecte considerate tabu, în timp ce alții au adus argumente imbatabile în favoarea unor teorii, dar nu oricum, ci prin prezentarea unor rezultate solide, obținute în urma efectuării de cercetări în neuro-științe, biologie, medicină.
Scurta istorie a anxietății“, scrisă de Patricia Pearson, “Căderea zidului tăcerii“, a lui Alice Miller, sau “Efectul Lucifer” al lui Philip Zimbardo, sunt numai câteva dintre lucrările care, pe un ton uneori non-conformist, dar serios și deloc superficial, abordează probleme și dileme cu care ne confruntăm toți. Și indiferent dacă ne interesează psihologia clinică sau psihologia socială, în această colecție găsim subiecte adecvate tuturor intereselor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...