About me

I am a book addict. I cannot even deny it and I want no cure. Cultivating love and passion for reading

26 iunie 2013

Sustinem romanii!

Lansare de carte: ”nymphette_dark99” de Cristina Nemerovschi

cristina-nemerovschi-sange-satanic-autor      Cristina Nemerovschi, autoarea romanelor ”Sânge satanic”, ”Pervertirea”, ”Ani cu alcool și sex”,  revine cu un nou roman ”rebel”: “nymphette_dark99”
      Lansarea cărții abia apărute la Editura Herg Benet va avea loc în Club Panic! (Str. Academiei, nr. 19, Bucureşti) miercuri, 26 iunie, de la ora 20.00. Lectură live, discuţii cu cititorii, autografe şi after-party sunt lucrurile care vă vor aștepta dacă treceți pragul clubul miercurea viitoare.

      “nymphette_dark99″ a apărut în colecţia Cărţile Arven. Iată ce spune autoarea despre acest volum:
              Nymphette_dark99 (sau, mai simplu, Vicky) este exact genul de adolescent-coşmar pentru părinţii ultraconformişti, leneşi, fără realizări personale. Pentru cei care nu s-au hotărât încă dacă e bine sau nu să devină părinţi, „nymphette_dark99” le transmite un mesaj simplu: uneori, să adopţi un hamster e o variantă mai safe!
       Un gothic urban, “nymphette_dark99″ este o poveste a unei Lolite autohtone, în vârstă de 13 ani şi 4 luni, scrisă în stilul dur, direct şi cu foarte mult umor cu care Cristina Nemerovschi şi-a obişnuit cititorii.


      Rămasă singură în mijlocul Braşovului, fără bani şi fără baterie la mobil, Vicky, o adolescentă de 13 ani, are o noapte la dispoziţie pentru a ajunge în Bucureşti, unde a doua zi este petrecerea de majorat a iubitului ei, Dev, petrecere pe care în niciun caz nu vrea să o rateze. Un TIR opreşte, iar bărbatul pare fascinat de nurii tinerei Lolite, propunându-i o partidă de sex în pădurea de la marginea drumului. Ea acceptă imediat, însă şoferul nu ştie că a făcut o greşeală care îl va costa poate chiar viaţa.

      Situaţiile neprevăzute şi personajele întâlnite pe parcursul a doar câteva ore gravitează în jurul atracţiei sexuale şi al aventurilor extreme, al rememorării unor evenimente decisive din trecut şi reflecţii despre persoanele importante care au marcat-o. Fata ascunde totuşi un secret – Întâmplarea.

      Dati un like paginii sale si veti gasi detaliile evenimentului. [link]

      Puteți să achiziționați volumul cu autograf de aici sau, și mai bine, mergeți direct la lansare! 

5 comentarii:

  1. Deja am citit Nymphette si este intr-adevar nonconformista

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I-ai facut vreo recenzie undeva?Sunt tare curioasa cum o fi?Am citit Jurnalul Laurei Palmer si cred ca e pe aceeasi linie.

      Ștergere
  2. as fi vrut tare mult sa ajung la lansare, dar nu am cum. oricum, o sa citesc sigur cartea :-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Abia astept s-o citesc. Imi place cum suna, total diferita de stilul cu care ne-am obisnuit in Romania...

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...