About me

I am a book addict. I cannot even deny it and I want no cure. Cultivating love and passion for reading

26 iunie 2013

Inainte de culcare


Cum de 3 zile de la ora 9 la 10 jumatate tuna,fulgera si ploua torential,mi-am luat obiceiul de a deconecta calculatorul de la net si curent si de a cauta prin biblioteca,carti incepute pentru a le continua.

Azi mi-am amintit de o carte care mi-a placut din prima clipa.
Blood and feathers e o carte de ingeri buni,ingeri decazuti,Lucifer si armata sa si printre toti Alice o tanara de 15 ani care se trezeste in valtoarea unei lumi de a carei existente nici nu stia si in care trebuie sa supravietuiasca.

Mama sa era inger,tatal om comun,deci ea e jumatate inger,dar nimeni nu i-a spus asta pana acum.Dupa ce tatal ii este omorat si 2 ingeri apar in casa ei,incearca sa fuga,dar este prinsa.Apoi pleaca alaturi de cei 2,Gwin si Mallory convinsa ca acestia o vor apara de cei care vor sa o omoare.
E a doua carte citita in engleza si am ramas uimita cat de bine inteleg engleza de la o vreme si chiar am inceput sa-i scriu recenzia.Sper ca pana la finalul saptamanii sa o termin si sa revin cu recenzia.
Imi place sa citesc mai multe carti in acelasi timp si de asta imi ia mult timp sa le duc pe fiecare pana la capat.Cred ca incepe sa-mi placa aceasta lume fantasy,o lume noua pentru mine.




Voi ce cititi momentan?

5 comentarii:

  1. e frumoasa si pe dinauntru,atat povestea cat si modul in care e editata.o sa revin cu poze;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu citesc o carte in germana, Das ende der Stille (Finele linistii), cu mult suspans, probleme ale pubertatii, pasaje de thriller... Imi place pana acum ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. wooow.stii germana.As vrea si eu sa o invat,dar nu prea am cum acum.

      Ștergere
  3. Foarte interesanta cartea ..eu citesc Dispozitive Infernale vol 2 :D

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...