About me

I am a book addict. I cannot even deny it and I want no cure. Cultivating love and passion for reading

14 aprilie 2014

Precomanda la Libris: Caderea uriasilor - Ken Follet


Titlu disponibil cu precomanda. Data lansare 9.05.2014

Această epopee de calibru - marcată de dragoste, ură, război şi revoluţii - urmăreşte vieţile a cinci familii prin tulburările şi drama Primului Război Mondial, a revoluţiei bolşevice şi a luptei femeilor pentru dreptul de vot.

În Anglia anului 1911, în timpul domniei regelui George al V-lea,iubirea şi duşmănia leagă două familii cât se poate de diferite: familia Williams, simplii mineri galezi, şi familia Fitzherbert,proprietarii aristocraţi ai unei mine de cărbune. 

Lady Maud Fitzherbert se îndrăgosteşte de prietenul fratelui său, Walter von Ulrich, un diplomat infiltrat în ambasada germană de la Londra. Destinul lor aparent potrivnic se împleteşte cu cel al unui consilier ambiţios al preşedintelui american Woodrow Wilson şi cu cel al fraţilor ruşi orfani Lev şi Grigori Peshkov, ale căror planuri de a emigra în America sunt date peste cap de izbucnirea războiului, de recrutare şi de revoluţia bolşevică. Dând dovadă de o complexitate fascinantă, Căderea uriaşilor izbuteşte să facă o trecere fără cusur de la Washington la Sankt Petersburg, de la Londra la Berlin, de la murdăria şi primejdia minelor de cărbune la candelabrele strălucitoare ale palatelor, de
pe culoarele puterii în dormitoarele celor puternici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...