About me

I am a book addict. I cannot even deny it and I want no cure. Cultivating love and passion for reading

18 aprilie 2014

PĂRINŢII MEI AU LUAT-O RAZNA. Ce-i de facut? Soluţia - Corint Junior!

din seria "Cum sa-ti instruiesti parintii"
Acest jurnal nu exagerează cu nimic. S-ar putea ca unele pasaje să pară de necrezut. Dar sunt chestii care mi s-au întâmplat. Şi ţi s-ar putea întâmpla şi ţie. De fapt, probabil chiar aşa va fi. Luis îşi doreşte mai mult ca niciodată o carieră de comedian. Dar tocmai acum părinţii lui au luat-o razna. Ei ţin morţiş să fie cool: să folosească vocabularul adolescenţilor, să se îmbrace ca ei şi să aibă conturi pe Facebook.
Luis este îngrozit! Singura lui speranţă este să participe la concursul Copii cu atitudine şi să impresioneze publicul şi juriul. Va ajunge el în Marea Finală?
Dragi părinţi, iată fraza pe care trebuie s-o evitaţi cu orice preţ: POT FI LA FEL DE COOL CA TINERII DE AZI. Nu, nu puteţi! Spunând aceste cuvinte, o să păreţi nişte nostalgici frustraţi.
Pete Johnson
PETE JOHNSON este autorul a peste 40 de titluri pentru copii şi adolescenţi, traduse în peste 20 de limbi, multe dintre ele  fiind premiate. Dintre cele mai importante distincţii amintim: Brilliant Book Award şi Young Telegraph Award. A fost declarat unul dintre cei mai amuzanţi scriitori pentru copii al zilelor noastre. Şi-a început cariera fiind critic de film la Radio One, devenind ulterior profesor. Experienţa de la catedră şi relaţia cu tinerii săi elevi l-au îndreptat spre cariera de scriitor profesionist. Cartea preferată în tinereţe de Pete Johnson a fost O sută unul dalmaţieni. Pete i-a scris autoarei acestei cărţi, Dodie Smith, ea fiind prima persoană care l-a încurajat să devină scriitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...