About me

I am a book addict. I cannot even deny it and I want no cure. Cultivating love and passion for reading

11 aprilie 2014

TREI iti aduce continuarea romanului Starters

 
ENDERS
Autor: Lissa Price
Traducere din engleza de Mihai-Dan Pavelescu
Colectia: Young Fiction Connection
Nr. de pagini: 312
Pret: 35.00 lei

Editura Trei


 STARTERS: In urma razboiului biologic care a decimat locuitorii de varsta medie, Los Angeles-ul a ramas populat doar de tineri si... batrani.

Ca sa faca rost de bani pentru a-si ajuta fratele bolnav, Callie, in varsta de saisprezece ani, face un pact periculos: merge la Banca de Corpuri si accepta sa isi inchirieze trupul unor batrani instariti care platesc pentru a redeveni, chiar si pentru scurt timp, tineri.


ENDERS: Aceasta diabolica Banca de Corpuri este distrusa acum!

Dar tinerii carora li s-au implantat cipuri continua sa fie controlati si manipulati de Enderi. Callie este urmarita de o fiinta sinistra! Nu mai stie ce e real si ce e fabricat in existenta ei, dar este pregatita sa lupte pentru adevar si o viata normala. Cu orice pret!


“O poveste inteligenta, inventiva, care te tine in alerta!” - Dean Koontz


“Rasturnarile de situatie se tin lant, nu veti avea timp sa respirati. O lectura intensa, superba, tulburatoare... cu un final care va rasplati cititorii.” - Kirkus Reviews


Volumul de debut al Lissei Price, Starters, este publicat in peste treizeci de tari si a fost inclus in lista International Reading Association 2013.


Starters a castigat Crimezone Best YA Thriller Award in Olanda, Premiul Eselsohr pentru cea mai buna carte dedicata adolescentilor in Germania si apare in majoritatea listelor de recomandari de lectura ale bibliotecilor americane, dar si in topul preferintelor cititorilor pe site-urile Barnes&Noble, Goodreads, Amazon.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...