About me

I am a book addict. I cannot even deny it and I want no cure. Cultivating love and passion for reading

2 aprilie 2014

Editura Trei iti dezvaluie "Secretul soţului" de Liane Moriarty

Imaginează-ţi că soţul tău ţi-a scris o scrisoare pe care nu trebuie să o deschizi decât după moartea lui. Mai mult, imaginează-ţi că acea scrisoare conţine secretul lui cel mai întunecat şi mai bine ascuns – ceva atât de teribil, încât poate să distrugă nu numai viaţa pe care aţi construit-o împreună, ci şi vieţile altora. Imaginează-ţi apoi că dai peste acea scrisoare în timp ce soţul tău este încă în viaţă...
Un roman tulburător despre secretele pe care alegem să nu le împărtăşim cu partenerul nostru de viaţă.

Una dintre cele mai bune cărţi ale anului 2013. -- Entertainment Weekly

Captivant, incisiv, provocator şi amuzant. -- Marie Claire

„Şi după ce vor dispărea, va rămâne totuşi dragostea. Un sentiment absolut diferit de adoraţia simplă şi totală pe care o trăise ca tânără mireasă păşind spre bărbatul serios şi chipeş care o aştepta în faţa altarului. Dar ştia că, indiferent cât de mult îl ura pentru ceea ce făcuse, ea îl va iubi mereu. O simţea în adâncul inimii ei ca pe un ascuns filon de aur. Întotdeauna va fi acolo."

Secretul soţului
e o carte atât de grozavă, că n-o vei putea ţine doar pentru tine. -- USA Today
O lectură ce te prinde cu forţa unui magnet. -- She
Unul dintre cele mai bune zece romane ale anului 2013, perfect pentru vacanţă. -- People Magazine
 
Liane Moriarty, este una dintre cele mai iubite autoare australience, ale cărei romane (Three Wishes, What Alice Forgot, The Hypnotist's Love Story ş. a.) au cunoscut un mare succes internaţional.

A scris prima sa carte, Three Wishes, pentru examenul final de Master la Macquarie University din Sydney. Înainte de a fi scriitoare, Moriarty a avut o carieră de succes în marketing şi publicitate. A publicat, de asemenea, mai multe cărţi pentru copii.
Secretul soţului a cunoscut o ascensiune fulminantă în topul New York Times, ajungând pe locul 1 la doar două săptămâni de la apariţia în Statele Unite. Compania de televiziune CBS a achiziţionat recent drepturile de ecranizare a romanului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...