About me

I am a book addict. I cannot even deny it and I want no cure. Cultivating love and passion for reading

24 octombrie 2012

Super Promotie Nemira pentru Saga DUNE

Nemira

Saga Dune este acum completa!

Deseori citata ca reprezentand cea mai vanduta serie S.F. din istorie si considerata de multi drept cea mai buna opera a genului, cea mai cunoscuta opera a respectatului autor american Frank Herbert a castigat Premiile Hugo si Nebula, a fost adaptata pentru marele si micul ecran, a dat nastere unui numar impresionant de continuari, prequeluri, banda desenata si lucrari ale fanilor si sta la baza unei longevive si apreciate serii de jocuri computerizate, precum si a multiple jocuri de masa, de carti si role-play.

Servind ca sursa de inspiratie pentru nenumarate universuri fictive din cinematografie, literatura sau jocuri, si publicata in peste 19 limbi, influenta Dune asupra fictiunii mondiale - si chiar a non-fictiunii - este inestimabila si demna de respect.
Combinand elemente de Fantasy, Hard Science-Fiction, futurologie, religie, politica si mitologie, universul Dune reuseste sa fie credibil, convingator, antrenant si de o profunzime greu de egalat, facand din Saga Dune un Space Opera exemplar.

"Cel mai important roman S.F. din toate timpurile. Este convingator, puternic, genial".
Robert A. Heinlein

Te-am convins? Fan S.F. sau nu, sigur ai auzit de Dune, una dintre cele mai bune serii Science Fiction.

Pentru fanii Dune, dar si pentru cei care vor sa descopere universul plasat intr-un viitor indepartat al omenirii, Nemira a pregatit o super promotie: 40% reducere pentru volumele seriei Dune

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...