About me

I am a book addict. I cannot even deny it and I want no cure. Cultivating love and passion for reading

31 octombrie 2012

Nemira te invita in fascinanta lume a teatrului

Nemira

Nemira îţi oferă 35% reducere la colecţia Yorick şi "cele mai importante şi mai frumoase lucrări care s-au scris de când primul actor a păşit pe scenă şi până astăzi".

George Banu, Zeami, Peter Brook şi Eugenio Barba sunt doar câţiva dintre autorii Yorick, pe care Nemira te invită să îi descoperi.

Nemira iti propune in colectia Yorick cele mai importante si mai frumoase lucrari care s-au scris de cand primul actor a pasit pe scena si pana astazi.

Arta spectacolului a evoluat, s-a schimbat, s-a transformat si noi odata cu ea, si ea odata cu noi… pastrandu-si insa, mereu si mereu, vorba lui Shakespeare, scopul dintru inceputuri „sa se pastreze ca o oglinda a firii, sa arate virtutii adevaratele ei trasaturi, pacatului icoana lui si tuturor vremurilor si varstelor tiparul lor.”

„Tiparul vremurilor”, asadar, surprins in textele care s-au scris de-a lungul timpului despre teatru si despre lumea lui, vi-l oferim spre lectura si descoperire. Veti regasi in noua colectie, carti mai noi si mai vechi, texte fundamentale prin care scriitori si teoreticieni ai teatrului au incercat sa surprinda si sa opreasca in loc arta asa-numita a inefabilului. De la Diderot la Stanislavski si de la tratatul secret al lui Zeami la Peter Brook si George Banu, „lumea-i un teatru”. Monica Andronescu, redactor-sef revista saptamanala de teatru Yorick.ro.


Promoţia este valabilă până la data de 5 noimebrie 2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...