About me

I am a book addict. I cannot even deny it and I want no cure. Cultivating love and passion for reading

5 octombrie 2012

Autorul saptamanii: John Grisham

John Ray Grisham Jr. este un fost politician, avocat pensionat, scriitor american și autor binecunoscut pentru lucrările sale în domeniul dramei legale moderne.

Publishers Weekly l-a declarat pe Grisham „romancierul cu cele mai bune vânzări al anilor ‘90”, având în total 60.742.289 de copii vândute. Este de asemenea unul din cei doi autori care au vândut 
2 milioane de copii la prima ediție a unei cărți (Tom Clancy este celălalt). Romanul din 1992 al lui Grisham, Cazul Pelican (The Pelican Brief), s-a vândut doar în SUA în 11.232.480 de copii.

Cartile lui Grisham le gasiti intr-o serie de autor la Adevarulshop  



Joel Backman, odinioara un influent avocat din Washington si un jucator important pe scena politicii americane, a fost condamnat pentru incercarea de a vinde un sistem global de spionaj prin satelit, care poate inclina balanta fortelor mondiale. Gratiat de presedintele SUA la presiunile CIA, Backman incepe sa fie vinat de israelieni, rusi, chinezi si sauditi - toti interesati de secretele pe care le detine. Iar CIA nu vrea sa stie decit un singur lucru: cine il va omori primul pe cel care tinuse cindva in miini soarta omenirii



UN OM NEVINOVAT VA FI EXECUTAT. ŞI NUMAI VINOVATUL ÎL POATE SALVA. 

În 1998, Travis Boyette a răpit, violat şi ucis o tânără foarte populară dintr-un liceu din Slone, după care i-a îngropat cadavrul astfel încât să nu fie găsit niciodată. Spre uimirea şi satisfacţia lui, poliţia şi procurorii l-au arestat şi condamnat însă pe Donte Drumm, un star al fotbalului local, şi l-au trimis să-şi aştepte executarea sentinţei la moarte. 

Au trecut nouă ani. Travis este eliberat pe cauţiune pentru o altă infracţiune. Donte mai are patru zile şi va fi executat. Dar Travis suferă de un cancer cerebral inoperabil şi, pentru prima dată în viaţă, se hotărăşte să facă lucrul corect şi să mărturisească. 

Dar cum poate un vinovat să convingă avocaţi, judecători şi politicieni că sunt pe punctul de a executa un om nevinovat?  






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...