About me

I am a book addict. I cannot even deny it and I want no cure. Cultivating love and passion for reading

17 octombrie 2012

Nemira iti aduce cele mai bune romane politiste

Nemira
Vrei sa dai frau liber imaginatiei? Vrei sa descoperi maestrii desavarsiti ai actiunii, misterului si aventurii? Atunci e cazul sa descatusezi placerea lecturii cu Nemira si colectia Suspans!

Numai in aceasta saptamana, editura Nemira te ajuta sa descoperi cele mai bune romane politistecu o reducere de 30%. Recomandarea noastra? Nimeni altul decat Peter James, unul din cei mai cititi scriitori de romane politiste din lume, alaturi de personajul care l-a facut faimos, detectivul Roy Grace.

Aventuri, suspans, disperare, misiuni pe viata si pe moarte... toate ingredientele necesare pentru o poveste care te tine cu sufletul la gura.

Ai sa mori maine , de Peter James

Colectia: Suspans
Format: Paperback


Detectivul Roy Grace este din nou in fata unui caz provocator.

La Sussex, cadavrul unui adolescent este descoperit pe malul marii. In acelasi timp, Caitlinn Becket are nevoie urgenta de un transplat. Altfel, isi va pierde viata. Asa ca mama ei apeleaza, in disperare de cauza, la surse ilegale.

Astfel incepe incursiunea detectivului in lumea cruda a traficului de copii.

Roy Grace, eroul sau, se lanseaza in misiuni pe viata si pe moarte. Iar Peter James scrie o poveste care te tine cu sufletul la gura, demascand o mafie necrutatoare, care seamana izbitor cu realitatea.
30
cumpara acum
Oferta este valabila pana la data de 22 octombrie si nu se cumuleaza cu alte promotii sau cupoane de reducere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...