About me

I am a book addict. I cannot even deny it and I want no cure. Cultivating love and passion for reading

4 octombrie 2012

O carte pe zi - "Incepe cu ce nu iti place" de Brian Tracy

Incepe cu ce nu-ţi place (Eat That Frog), pornește de la o idee simplă: nu ai niciodată timp să termini tot ce trebuie făcut şi apar întotdeauna lucruri sau stări parazite, care te opresc să faci ce e mai important. 

Soluția pe care Tracy o explică pe parcursul a 21 de reguli pornește de la respectarea a trei principii: cel al capacității de decizie, cel al disciplinei și cel al determinării. Brian Tracy are mereu alături metafora broaștei, acel ce nu-ți place din titlul cărții, lucrul pe care trebuie să-l faci, dar, pentru că este neplăcut, îl ocolești. El va ajunge să te domine, şi fiindcă l-ai tot amânat, s-ar putea să iasă mai rău! 

Brian Tracy este unul dintre cei mai de succes autori de studii de dezvoltare personală şi coaching din America. A publicat peste 40 de cărţi şi a apărut în aproximativ 300 de conferinţe video şi audio; în fiecare an, conferenţiază în faţa a peste 250 000 de persoane.

Dale Carnegie spunea că există patru căi, şi numai patru, prin care putem avea contact cu lumea. Suntem evaluaţi şi clasificaţi în funcţie de ceea ce facem, cum arătăm, ce anume spunem şi cum o spunem. 

Colecţia Cărţi Cheie a fost concepută tocmai pentru a vă ajuta să parcurgeţi aceste patru căi, dezvăluind secretele de succes ale celor mai avizaţi autori în materie. Un ghid esenţial pentru cei care doresc să îşi atingă scopurile pro-puse şi să aibă o viaţă fericită şi echilibrată.

Cartea Incepe Cu Ce Nu-Ti Place - Brian Tracy aparuta la Editura CURTEA VECHE va este oferita de libraria online LIBRIS si face parte din categoria Psihologie Practica .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...