About me

I am a book addict. I cannot even deny it and I want no cure. Cultivating love and passion for reading

3 octombrie 2012

Un pic de magie cu Rhonda Byrne


Credeţi în magie? În magia cuvintelor și a intențiilor exprimate cu inima deschisă? Iată o carte care vă aduce secretele magice ale puterii cuvintelor și care vă învață să le folosiți pentru bunăstarea voastră și a celor dragi. Aveți la dispoziție 28 de zile în care veți învăța cum să stăpâniți universul. Magia. Secretul este o carte dedicată celor care vor să creadă că lumea poate fi mai bună și că fericirea nu e doar un concept filosofic.
Începe chiar acum primul fragment sau comandă cartea Magia de Rhonda Byrne cu o reducere de 50% doar pe Elefant.ro

Magia (Secretul)

Rhonda Byrne

Iţi mai aduci aminte de perioada în care erai copil şi în care tot ce vedeai te umplea de fascinaţie şi de uimire? Viaţa ţi se părea magică şi încântătoare, şi chiar şi cele mai mărunte lucruri te umpleau de entuziasm. Priveai la fel de fascinat chiciura care albea firele de iarbă, fluturii care zburau prin aer sau o banală frunză căzută la pământ.
Căderea unui dinte te umplea de entuziasm, căci ştiai că noaptea Zâna Măseluţă va veni la tine, şi numărai nerăbdător zilele care au mai rămas până la noaptea magică a Crăciunului! Chiar dacă nu înţelegeai cum reuşeşte Moş Crăciun să ajungă în aceeaşi noapte la toţi copiii din lume, acesta nu te dezamăgea niciodată, lăsându-ţi darurile sale sub brad.
în acea perioadă magică a vieţii tale erai convins că renii pot zbura, că în grădina ta trăiesc zâne, că ani-malele de casă sunt la fel ca oamenii, că jucăriile au personalităţi, că visele se adeveresc şi că dacă ai dori, ai putea atinge stelele. Inima ta era plină de bucurie, imaginaţia ta nu cunoştea limite şi erai convins că viaţa este magică!
Foarte mulţi copii trăiesc în această lume magică, în care totul li se pare frumos şi în care fiecare nouă zi promite alte aventuri fabuloase. Nimic nu le poate răpi acestora bucuria pe care le-o oferă perspectiva magică asupra vieţii. Din păcate, pe măsură ce cresc şi se trans-formă în adulţi, responsabilităţile, problemele şi dificul-tăţile vieţii de zi cu zi sfârşesc prin a-i copleşi. Ei devin pe zi ce trece din ce în ce mai dezamăgiţi, iar magia în care credeau când erau mai mici păleşte şi dispare. Acesta este unul din motivele pentru care majoritatea adulţilor adoră să fie în compania copiilor, astfel încât să retrăiască pentru o clipă starea de spirit pe care au avut-o cândva.
Cartea de faţă îşi propune să îţi demonstreze că magia în care ai crezut cândva este cât se poate de reală, în timp ce perspectiva adultului dezamăgit de viaţă este falsă. Magia vieţii chiar este reală, cel puţin tot atât de reală ca şi tine. De fapt, viaţa poate fi infinit mai fabuloasă decât ţi-o imaginai tu când erai copil şi decât tot ce ai cunoscut vreodată până acum. Ea îţi poate tăia respiraţia şi te poate umple de inspiraţie şi de entuziasm. Dacă ştii cum să procedezi pentru a readuce magia în existenţa ta, tu poţi avea o viaţă de vis. Vei ajunge chiar să te întrebi cum a fost posibil să renunţi cândva să mai crezi în magia vieţii!
...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...