About me

I am a book addict. I cannot even deny it and I want no cure. Cultivating love and passion for reading

10 octombrie 2012

"NE PLACE" Paula de Isabel Allende

În cadrul campaniei NE PLACE, Libris vă oferă săptămânal un titlu de suflet la un preţ promoţional, mai mic cu 50%. 

Săptămâna aceasta Paula - Isabel Allende la preţul de 19.5 lei.


"Cea mai emotionanta, cea mai personala si mai intima dintre cartile pe care le-a publicat Allende pana in prezent."(La Tarde)

"Numai o scriitoare cu talentul lui Isabel Allende putea sa transforme aceasta tragedie intr-o explorare a tuturor trairilor omenesti."(Publishers Weekly)
 "Paula este o poveste cutremuratoare care devine un imn inchinat sperantei si vietii. O carte a marilor pasiuni si a marilor caractere." (Miami Herald)

"Paula este un sfarsietor mesaj de ramas-bun" (Chicago Tribune)

ISABEL ALLENDE, nepoata fostului presedinte chilian Salvador Allende, s-a nascut in 1942 la Lima, in Peru. Isi petrece copilaria in Chile, iar in timpul dictaturii lui Pinochet se refugiaza in Venezuela, unde ramane timp de cincisprezece ani si lucreaza ca ziarista. In 1982, primul sau roman, ''Casa spiritelor'', are un succes fulminant si devine imediat bestseller internaţional. In 1984 publica ''Despre dragoste si umbra'', apoi ''Eva Luna'' (1987), ''Povestirile Evei Luna'' (1989) si ''Planul infinit'' (1991). Un an mai tarziu fiica scriitoarei moare in urma unei crize de porfirie. Urmatoarea ei carte, ''Paula'' (1994), ii este dedicata. De acelasi succes se bucura insolitul volum ''Afrodita'' (1997), romanele ''Fiica norocului'' (1999) si ''Portret in sepia'' (2000), volumul de memorii ''Tara mea inventata''(2003) si romanul ''Zorro'' (2005). In 2006 ii apare romanul ''Ines a sufletului meu'', in toamna lui 2007 publica romanul autobiografic ''Suma zilelor'', in 2009, ''Insula de sub mare'', iar in 2011 ''Caietul Mayei''. In 1994, statul francez i-a acordat titlul de Chevalier de l'Ordre des Arts et des Lettres, iar in 2004 a fost primita in American Academy of Arts and Letters.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...